Projektek

Kultúra- és turizmusfejlesztés

TOP-6.1.4-15-GY1-2016-00001 – Kulturális rendezvények infrastrukturális hátterének fejlesztése Győrben

A projekt általános célja a térségbe látogató turisták számának, illetve az itt eltöltött időnek, az igénybe vett szolgáltatásoknak, végső soron a turisztikai árbevételnek a növelése. Közvetlen és kiemelt célkitűzése pedig Győr történelmi belvárosának kül- és beltéri kulturális és örökségi értékeinek, helyszíneinek hasznosítása magas színvonalú kulturális rendezvények, fesztiválok infrastrukturális hátterének fejlesztésével.

Tovább »
Közlekedésfejlesztés

TOP-6.1.5-15-GY1-2016-00001 Gazdaság- és sportgazdaság fejlesztést és a munkaerő mobilitását ösztönző közlekedésfejlesztés Győrben

1.számú fejlesztés: A fejlesztés célja, hogy a Radnóti utca biztosítani tudja a forgalom levezetését az 1. sz. főút (mely Győr város érintésével Bécset és Budapestet köti össze) és a 14. sz. főút (Szlovákia felé vezet) között, továbbá elősegítse a mobilitását Győrön belül Révfalu-Sziget-Újváros városrészek között.

Tovább »

TOP-6.1.1-16-GY1-2018-00003 Győri Ipari Park fejlesztése (Tatai út-Tibormajori út csomópont bővítés)

A Győri Ipari Park Kft. a meglévő ipari park bővítését tervezi a Tatai úttól délre fekvő fejlesztési területen. Ehhez kapcsolódóan szükséges a fejlesztési területek közlekedési elérhetőségének biztosítása, a megfelelő közúti-, gyalogos- és kerékpáros kapcsolat kialakítása, integrálása az ipari park és a város meglévő közlekedési hálózatához.

Tovább »
Egészségügyi infrastruktúrafejlesztés

TOP-4.1.1-15-GM1-2016-00003 Egészségház építése Győrújbaráton

Győrújbaráton jelenleg az egészségügyi alapellátás három önkormányzati tulajdonú és egy bérelt ingatlanban zajlik. Mind a négy épületről elmondható, hogy olyan kicsik, hogy a jogszabályi előírásoknak és az egészségügyi funkciónak nem tudnak maradéktalanul megfelelni, továbbá egyik sincs megfelelően akadálymentesítve, műszakilag mindegyik leamortizált.

Tovább »