„Közösségben Győrben” TOP-7.1.1.-16-H-ESZA-2020-01593

Projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01593

Kedvezményezett neve: Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft

Projekt címe (elnevezése): Közösségben Győrben

Megvalósítás helyszíne: 9027 Győr, Tóth László u. 1.

A támogatás összege: 8 000 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt megvalósításának kezdete: 2021. május 1.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. június 30.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2022. június 30.

Konzorciumi partnerek(ek) neve (ha van): –

Melyik alap támogatja: ESZA

 

Projekt leírása:

A projekt alapvető célja a Győrben működő közösségi élet felpezsdítése, a már működő szervezetek szinergiáinak erősítése, meglévő, de még csak informális szinten működő szervezetek felkutatása, tudásmegosztás, jó gyakorlatok bemutatása, tapasztalatszerzés, önkéntes programok erősítése, támogatása. Emellett olyan crossover események, amelyek demonstrálják a közösségben rejlő erőt és lehetőséget.

Elsődleges célunk az azonos területen (nonprofit szektor, civil szervezetek) tevékenykedő szervezetek működésének hatékonyabbá tétele, a lehetséges együttműködések generálása. Ehhez a területen dolgozókat szeretnénk felkészíteni és biztosítani számukra a találkozás, az együtt gondolkodás lehetőségét és egy helyet, ahogy együtt lehetnek, függetlenül attól, hogy egyébként más területen tevékenykednek. Kihasználva sokszínűségüket, különbözőségüket (művészek, sportolok) és kreativitásukat új együttműködéseket generálni.

A szervezetek felkészítésén túl nagyon fontos az önkéntességre hajlandóságot mutató fiatalok, érdeklődők felkészítése is, a kellő motiváció kialakítása.

 

Forráskép megtekintése

Friss hírek a pályázattal kapcsolatban

Kövessen Minket