Adatkezelési nyilatkozat

Az Ön személyes adatait a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Korlátolt Felelősségű Társaság, (székhely: 9021 Győr, Városház tér 1., Cg.08-09-027752, adószám: 25459638-2-08) kezeli, mint adatkezelő (a továbbiakban: „mi”, „bennünket” vagy „GYTP Kft.”).

Az Ön személyes adatainak gyűjtése, használata és védelme tekintetében számunkra a legfontosabb, hogy helyesen cselekedjünk. Ezért készítettük el ezt az adatvédelmi szabályzatot és cookie tájékoztatót (a továbbiakban: Szabályzat), amely:

  • meghatározza, hogy milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk,

  • tájékoztatást ad arról, hogy hogyan gyűjtjük, és mire használjuk az Ön személyes adatait,

  • elmagyarázza, hogy mikor és milyen célból osztjuk meg a személyes adatokat más szervezetekkel, és

  • útmutatóként szolgál az Ön, személyes adataihoz kapcsolódó jogairól és választási lehetőségeiről.

Ez a Szabályzat abban az esetben vonatkozik Önre, ha Ön igénybe veszi a szolgáltatásainkat (a továbbiakban: „a Szolgáltatásaink”).  A Szolgáltatásaink használata az alábbiakat jelenti:

  • Projektmenedzsment

  • Térségfejlesztés

  • a weboldalaink (a továbbiakban: „a Weboldalaink”) használata, ahol ez a Szabályzat elérhető, vagy

  • elektronikus direkt marketing kommunikációra történő feliratkozást, így például hírlevelekre, amit Ön e-mailben kaphat tőlünk,

  • Szolgáltatásaink kiterjedhetnek a cégünk alább felsorolt tevékenységi köreire:

    • Összetett adminisztratív szolgáltatás

    • Információ-technológiai szaktanácsadás

    • Számítógép-üzemeltetés

    • Egyéb információ-technológiai szolgáltatás

    • Adatfeldolgozás, web-hoszting szolgáltatás

    • Világháló-portál szolgáltatás

    • M.n.s. egyéb információs szolgáltatás

    • Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység

    • Üzletvezetés

    • PR, kommunikáció

    • Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás

    • Műszaki vizsgálat, elemzés

    • Reklámügynöki tevékenység

    • Médiareklám

    • Piac-, közvélemény-kutatás

    • Fordítás, tolmácsolás

    • M.n.s. egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység

    • Fénymásolás, egyéb irodai szolgáltatás

    • Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése

    • M.n.s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás

    • M.n.s. egyéb oktatás

    • Oktatást kiegészítő tevékenység

Ez a Szabályzat abban az esetben is alkalmazandó, ha Ön kapcsolatba lép velünk vagy mi felvesszük Önnel a kapcsolatot a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

A Weboldalaink harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhatnak, amelyek saját adatvédelmi szabályzattal rendelkeznek. Kérjük, olvassa el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt a személyes adatait megadná valamely weboldalon. Mivel a harmadik felek által üzemeltetett weboldalakon található tartalom nem áll a befolyásunk alatt, azokért nem vállalunk felelősséget.

Az Ön személyes adatait az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (EU 2016/679, a továbbiakban: GDPR) és az azt implementáló vagy kiegészítő egyéb, alkalmazandó adatvédelmi jogszabályok szerint kezeljük.

Az általunk gyűjtött személyes adatok

Ez a rész azt tartalmazza, hogy milyen személyes adatokat kérünk Öntől a Szolgáltatásaink igénybe vételéhez és milyen egyéb személyes adatokat kapunk más forrásokból.

    1. Amikor a Szolgáltatásainkra regisztrál, megadhatja részünkre a(z):

·    személyes adatait, ideértve a postai és számlázási címét, e-mail címét, telefonszámát és születési idejét és titulusát,

·    az Ön belépési azonosító adatait, mint például a felhasználónevét és az Ön által választott jelszót.

    1. Amikor Weboldalainkat használja a böngészőt használja, a következő információkat gyűjthetjük:

·    Információ a Weboldalainkon tanúsított online keresési viselkedéséről, és arról, amikor valamelyik hirdetésünkre kattint (ideértve azokat is, amelyek más szervezetek weboldalain jelennek meg),

·         Információ olyan eszközökről, amelyeket ahhoz használt, hogy a Szolgáltatásainkhoz hozzáférjen (ideértve a rendszer elkészítését, modellezését és működtetését, az IP címet, a böngésző típusát és a mobileszköz azonosítókat, a Szolgáltatásainkhoz való hozzáférés dátumát és idejét, annak a weboldalnak a címét, amelyről a mi weboldalunkra irányították, egyéb adatokat, amelyeket standard https(s) kérés header-rel továbbítottak, a belépést követően az online rész fenntartásához szükséges adatokat)

    1. Amikor kapcsolatba lép velünk, vagy mi lépünk kapcsolatba Önnel, vagy általunk nyújtott Szolgáltatásokkal kapcsolatos kutatásokban vagy felmérésekben, a következő információkat gyűjthetjük:

·    Személyes adatok, amelyeket Ön önmagáról ad meg, bármikor, amikor Ön a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban kapcsolatba lép velünk, így például telefonon, e-mailen, vagy postai úton, illetve, amikor közösségi médián keresztül kommunikál velünk (például: az Ön neve, felhasználóneve, elérhetőségi adatai),

·         Az általunk küldött és Ön által megnyitott e-mailek és más digitális kommunikációk, ideértve a linkeket, amelyekre Ön rákattint (például azok, amelyek lehetővé teszik számunkra annak nyomon követését, hogy tudjuk, hogy Ön megnyitotta – és ha igen, mikor nyitotta meg – a kommunikációt) – részletei,

·    az Ön visszajelzései és észrevételei

Fontos, hogy az adatokat Ön adja meg, azok valódiságát mi semmilyen formában nem ellenőrizzük.

Hogyan és miért használunk személyes adatokat?

Ez a fejezet tájékoztatást ad arról, hogy hogyan és miért használunk személyes adatokat                                                                      

Miért használunk személyes adatokat?

Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

Jogalap

A Szolgáltatásainkat nyújtjuk Önnek

Az Ön felhasználói fiókjainak kezelése

Az Ön felhasználói fiókjainak kezeléséhez, az Ön által megvásárolni kívánt szolgáltatások nyújtásához és az Ön által esetlegesen igényelt megrendelések és visszatérítések kezeléséhez szükségünk van az Ön személyes adatainak kezelésére.

Szerződés teljesítése:

Az alábbi adatokat gyűjtjük:

– elérhetőségi adatok

– profil részletek

Ezek nélkül az információk nélkül nem tudjuk Önnek a szolgáltatásokat nyújtani.

Jogos érdek:

–          az Ön megrendelése teljesítésének követése, és az ebben a részben meghatározott más személyes adatok

A mindennapi működés biztosítása és javítása

A Weboldalaink kezelése és javítása

Weboldalainkon cookie-kat és hasonló technológiákat alkalmazunk.

Bizonyos cookie-kre szükség van, így ha a Weboldalaink funkcióit szeretné használni, kérjük, ne kapcsolja ki ezek használatát. Más cookie-kat kikapcsolhat, de az ronthatja a felhasználói élményt. A cookie-kkal kapcsolatos további információkért, és hogy hogyan tudja őket kikapcsolani, kérjük, tekintse meg a cookie-k és hasonló technológiák részt.

Jogos érdek

A szolgáltatásaink, információs technológiai rendszerek, know-how és az Önnel történő kommunikáció fejlesztésének és javításának támogatása

Piackutatás, belső felmérések és fejlesztések elvégzéséhez, és az információs technológiai rendszereink (beleértve a biztonságot), valamint a szolgáltatásaink javításához, személyes adatok használata szükséges.

Jogos érdek

Csalás és egyéb bűncselekmények felderítése és megelőzése

Számunkra fontos a Szolgáltatásaink használatának ellenőrzése, hogy ezzel megelőzzünk vagy felderítsünk csalást, egyéb bűncselekményeket és a Szolgáltatásaink nem megfelelő használatát. Ez segít nekünk annak biztosításában, hogy Ön biztonságosan tudja használni a Szolgáltatásainkat az Általános Szerződési Feltételekkel összhangban.

Jogos érdek

Kapcsolatba lépni és együttműködni Önnel

Felvenni Önnel a kapcsolatot a Szolgáltatásaink kapcsán, például telefonon, e-mailben, vagy postai úton, vagy a közösségi médiában megjelenő posztokra adott részünkre szóló válaszokban.

Szeretnénk Önnek még jobb szolgáltatást nyújtani, ehhez személyes adatokat használunk, hogy az Ön kommunikációira egyértelmű választ adhassunk vagy segítséget nyújthassunk, és hogy tájékoztassuk Önt a Szolgáltatásainkban általunk tett vagy tervezett, Önt érintő változásokról (például: változások a Szabályzatokban, vagy a Szolgáltatásainkra vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben).

Jogos érdek

Viták, panaszok vagy kérések

Az Önt vagy bennünket érintő panaszok, jogi követelések vagy viták megoldásához.

Például, ha Ön nem elégedett az általunk nyújtott szolgáltatással

Bizonyos esetekben ez orvosi dokumentumokat is jelenthet.

Jogi követelések megalapozása, gyakorlása, vagy védelme, bizonyos esetekben azonban a mi Jogos érdekünkre vagy meghatározott jogi előírásra hivatkozunk, amelyek alapján az Ön személyes adatait a jogi kötelezettségeink teljesítése céljából kezelhetjük.

Az Ön személyes adatainak használatához fűződő jogos érdekünk

A fentiekben említett esetek, amikor az Ön személyes adatainak használata a mi jogos érdekünk:

  • az ügyfeleink szükségleteinek kielégítése, ideértve szolgáltatásaink nyújtását,

  • szolgáltatásaink hirdetése,

  • az Ön felhasználói fiókjának működtetése, panaszok kezelése és viták rendezése,

  • a cégünk, munkavállalóink, ügyfeleink védelme és támogatása,

  • a közösségellenes magatartások, a csalás és más bűncselekmények megelőzése és felfedése,

  • új szolgáltatások tesztelése és fejlesztése, meglévő szolgáltatások fejlesztése.

Személyes adatok megosztása más szervezetekkel

Ez a rész elmagyarázza, hogy miért és hogyan osztunk meg személyes adatokat más szervezetekkel.

Az alábbi esetekben oszthatunk meg személyes adatokat más szervezetekkel:

  • ha jogszabály vagy közhatalmi szerv kötelez bennünket arra vagy az igazságszolgáltatás megfelelő működéséhez szükséges, hogy megosszunk személyes adatokat,

  • ha abból a célból kell megosztanunk személyes adatokat, hogy a jogainkat megalapozzuk, gyakoroljuk vagy megvédjük (ez magába foglalja a csalásmegelőzés céljából másoknak átadott személyes adatokat),

A személyes adatok védelme

Tudjuk, hogy mennyire fontos az Ön személyes adatainak kezelése és védelme. Ez a rész azt tartalmazza, hogy ehhez milyen eszközöket alkalmazunk.

Számítógépes biztonsági eszközöket használunk, mint például tűzfalak és az adatok titkosítása, valamint fizikai belépési védelmi eszközöket is használunk az épületeinkben és a nyilvántartásainkban az adatok biztonságának biztosítására.  Csak azoknak a munkavállalóknak adunk hozzáférést, akiknek a munkavégzéséhez ez szükséges.

  • Az Információk biztonságát azok továbbításakor is védjük az adatok titkosításával Secure Sockets Layer (SSL) használatával.

  • Fizikai, elektronikus és folyamatbeli biztonsági eszközöket használunk a személyes adatok gyűjtéséhez, tárolásához és megosztásához. Alkalmanként kérhetjük a személyazonosság igazolását is, mielőtt megosztjuk Önnel a személyes adatait.

Mindamellett, hogy a megfelelő technikai és szervezési eszközöket használjuk az Ön személyes adatai biztonságának megőrzéséhez, kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk garantálni az Ön által interneten keresztül továbbított személyes adatok biztonságát. 

A személyes adatok tárolásának időtartama

A személyes adatait nem fogjuk a szükségesnél hosszabb ideig tárolni. Az, hogy ez az időtartam mit jelent, több tényezőtől függ, így például:

  • Elsődlegesen hogy miért gyűjtöttük azokat,

  • mióta tároljuk azokat,

  • van –e olyan jogi/hatósági előírás, ami indokolja azok tárolását,

  • szükség van –e azokra abból a célból, hogy megvédjék akár Önt, akár bennünket.

Marketing és piackutatás

Ez a rész elmagyarázza, hogy Önnek milyen választási lehetőségei vannak, amikor marketing kommunikációt kap és piackutatásban vesz részt.

A szolgáltatásainkkal kapcsolatos kiemelt ajánlatokat és híreket fogunk Önnek küldeni különböző módokon, ideértve az e-mailt, de csak és kizárólag akkor, ha Ön ehhez előzetesen hozzájárult. Amikor Ön regisztrál nálunk, meg fogjuk kérdezni, hogy szeretne –e marketing kommunikációt kapni és Ön bármikor megváltoztathatja a marketinges preferenciáit, online, telefonon vagy az Önnek általunk küldött e-mail kommunikációban található ’leiratkozás’ linkre kattintással. Ebben az esetben nem fogunk több marketing emailt küldeni Önnek, de kérjük, vegye figyelembe, hogy amíg a rendszereinket teljes mértékben nem frissítettük be, előfordulhat, hogy a preferenciái beállítását követően is, egy rövid ideig, még kaphat ilyen jellegű kommunikációt.

Szeretnénk a véleményét hallani a Szolgáltatásaink javításához, ezért piackutatási célokból is megkereshetjük Önt. Önnek mindig lesz választásai lehetősége, hogy szeretne –e részt venni a piackutatásainkban.

Cookie-k és hasonló technológiák

Mi és a partnereink is cookie-kat és hasonló technológiákat alkalmazunk, amikor a Weboldalainkat használja, például tag-ek és pixelek („Cookie-k”). Ez a rész még több információt tartalmaz a Cookie-kkal kapcsolatosan, ideértve azt is, hogy hogyan használjuk őket, és hogy hogyan gyakorolhatja Ön a választási jogosultságát a cookie-k használatával kapcsolatban.

Hogyan használjuk a Cookie-kat?

A Cookie-k kisméretű szöveges fájlok, amelyek egyedi azonosítót tartalmaznak, amelyek a számítógépén vagy a mobil eszközében tárolódnak, így az Ön által használt eszköz felismerhető lesz, amikor egy bizonyos weboldalt meglátogat, vagy valamely applikációt használ. A cookie-kat csak az adott oldal látogatásának időtartamára lehet használni, vagy annak mérésére, hogy Ön időről időre hogyan használja a szolgáltatást és a tartalmat. A Cookie-k segítenek a Weboldalainkon használt fontos jellemzők és funkciók megjelenítésében, és az Ön élményének javításában.

Ha Ön hozzájárul a cookie-k használatához, ez az alábbiakat jelentheti:

A Weboldalaink és működésének javítása A Cookie-k segítenek abban, hogy a Weboldalaink működésén javítsunk, hogy az Ön felhasználói élményét személyesebbé tegyük, és hogy Ön sok hasznos funkciót tudjon használni. Például, Cookie-kat használunk arra, hogy emlékezzünk az Ön preferenciáira, amikor visszatér a Weboldalainkra. A Cookie-k segítenek annak megértésében, hogy a Weboldalainkat hogyan használják, például: Ön jelzi nekünk, ha hibaüzenetet kap böngészés közben. Ezek a Cookie-k a leginkább összesített és anonimnakadatokat gyűjtik.
Megfelelő online hirdetés – ideértve a közösségi médiát is – megjelenítése Cookie-kat használunk a Weboldalainkon, más szervezetek weboldalain, és a közösségi média használata során az olyan online hirdetések megjelenítéséhez, amelyekről azt gondoljuk, hogy az lehet az Ön számára a legérdekesebb. Az ilyen célokból használt Cookie-kat gyakran speciális szervezetek helyezik el a Weboldalainkon. Az ilyen célokból használt Cookie-kat gyakran olyan egyéb szervezetek helyezik el a Weboldalainkon, amelyek speciális szolgáltatásokat nyújtanak számunkra. Ezek a Cookie-k információkat gyűjthetnek az Ön online viselkedéséről, mint például az Ön IP címe, az a weboldal ahonnan érkezett. Ez azt jelenti, hogy Ön láthatja a hirdetéseinket a Weboldalainkon, és más szervezetek weboldalain is, de a mi Weboldalainkon is láthatja más szervezetek hirdetéseit. Ahhoz, hogy az Ön számára olyan online hirdetéseket jelenítsünk meg, amelyek Önnek érdekesek, kombinálhatjuk azokat az adatokat, amelyeket a számítógépe vagy más eszközök böngészőjében a Cookie-kon keresztülgyűjtünk, más általunk gyűjtött adatokkal, például arra vonatkozó adatokat.
A marketing kommunikációink – ideértve az online hirdetéseket – hatékonyságának mérése, A Cookie-k megmutatják, ha Ön megnézett valamely hirdetést, és azt is, hogy azt mennyi ideig nézte. Ez az információ segít nekünk az online hirdetési kampányaink hatékonyságának mérésében és annak kontrolálásában, hogy egy hirdetés hányszor jelenik meg Önnél. Ahhoz is használunk Cookie-kat, hogy a marketinges kommunikációnk hatékonyságát mérjük, például megmutatják, ha Ön megnyitott egy általunk küldött marketinges e-mailt.
Az Ön választása a Cookie-kkal kapcsolatban Webböngésző cookie-k A böngésző beállításaiban Ön elfogadhatja vagy elutasíthatja az új cookie-kat és törölheti a meglévő Cookie-kat.  Azt is beállíthatja a böngészőben, hogy az értesítse Önt minden alkalommal, amikor új cookie-kat helyeznek el a számítógépben vagy más eszközön. A Cookie-k kezelésével kapcsolatban további információkat találhat a böngésző „help’ funkciójában. Ha Ön úgy dönt, hogy néhány vagy az összes cookie-t kikapcsolja, nem fogja tudni használni a Weboldalaink valamennyi funkcióját. Hozzáférési jog Önnek joga van elkérni tőlünk az Önről tárolt személyes adatokat. Ezt hívják érintetti kérésnek. Ha szeretne Önről tárolt személyes adatokról egy kivonatot kapni, kérjük, hívjon bennünket ezen a számon: ##. Egyéb adatvédelmi jogok A személyes adataival kapcsolatban Önnek joga van továbbá:
  1. a nem megfelelő információk kijavítására:
E jog tartalma: Ha Ön úgy gondolja, hogy az általunk nyilvántartott adatok nem megfelelőek vagy hiányosak, kérjük lépjen kapcsolatba velünk és ki fogjuk javítani azokat.
  1. tiltakozni a használat ellen:
E jog tartalma: általános tiltakozás – Ebben az esetben kivizsgáljuk az Ön az adatai használata elleni tiltakozását. Ha összességében az Ön jogai jelentősebbek a mi arra irányuló érdekeinknél, hogy az Ön személyes adatait használjuk, akkor az Ön kérése alapján vagy megtiltjuk azok általunk történő használatát (lásd lent a 3. pontot) vagy töröljük azokat (lásd lent a 4. pontot). direkt marketing elleni tiltakozás – Ha Ön ilyen tiltakozással él, nem fogjuk használni a személyes adatait direkt marketinges célokra.
  1. megtiltani a használatot:
E jog tartalma: Ön számos esetben megtilthatja a személyes adatainak használatát, így többek között (de nem kizárólagosan), ha:
  • Ön sikeresen nyújt be általános tiltakozást (lásd a 2. pontot fent).
  • Ön vitatja az általunk nyilvántartott személyes adatok pontosságát.
  • nem jogszerűen használtuk az Ön személyes adatait, de Ön nem szeretné, ha törölnénk azokat.
  1. az adatai törlésére:
E jog tartalma: Ön számos esetben kérheti tőlünk a személyes adatainak törlését, így többek között (de nem kizárólagosan), ha:
  • nincs szükségünk a továbbiakban az Ön személyes adatainak a nyilvántartására,
  • Ön sikeresen nyújtott be általános tiltakozást (lásd a 2. pontot fent),
  • Ön visszavonta a személyes adatainak használatára vonatkozó hozzájárulását (és nincs más jogalapunk azok használatára),
  • nem jogszerűen kezeltük az Ön személyes adatait.
  1. az adatai továbbítására vagy azok másolatban történő hordozhatóságára
E jog tartalma: Az adathordozhatóság egy új jog, amely az EU-ban mindenkit feljogosít arra, hogy a személyes adatait szervezetek között továbbíthassa. Ez a jogosultság ingyenes, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy szolgáltatót válthassanak. Azt jelenti, hogy az érintett meg kell, hogy kapja az adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban. Ön az adataival kapcsolatos kérelmét az alábbi telefonszámon nyújthatja be: ##. Ön kérheti, hogy az adatairól küldjünk önnek vagy egy harmadik személynek másolatot.
  1. Panasz benyújtása az adatvédelmi hatósághoz:
Ha Önnek panasza van, szeretnénk segíteni annak elrendezésében, de Önnek jogában áll a személyes adatai általunk történő használatával kapcsolatban panaszt benyújtani az adatvédelmi hatósághoz. Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) cím: Szilágyi Erzsébet fasor 22/C, H-1125 Budapest, Hungary tel. +36 1 3911 400 e-mail: peterfalvi.attila@naih.hu Weboldal: https://www.naih.hu/ Több információ az Ön adatvédelmi jogairól Az Adatvédelmi Hatóság weboldala további információkat tartalmaz a fent hivatkozott adatvédelmi jogokról. Továbbá, ha ezekről a jogokról részletesebb információt szeretne kapni, kérjük, olvassa át a lent található „Kapcsolattartás” részt. Kapcsolattartás

Ha bármilyen kérdése lenne azzal kapcsolatban, hogy hogyan gyűjtjük, tároljuk vagy használjuk a személyes adatokat, kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Iroda

9024 Győr, Baross Gábor utca 43. Telefon: +36 96 515 630 Fax: +36 96 515 633 Email: info@gytp.hu Az adatvédelmi szabályzat 2018. ##. napjától érvényes és hatályos.