Automotive Hungary 2022 Kiállítás

10. alkalommal rendezték meg az Automotive Hungary nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást, ahol Győr saját standdal képviseltette magát.

A közös megjelenés szervezése a TOP-6.8.2-16-GY1-2018-00001 „Helyi foglalkoztatási együttműködés a győri járásban” című projekt keretében történt, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft. részvételével.

A börze célja, hogy a magyar járműipar szakmai szereplői az autógyártóktól, a beszállítókon át, a kis- és közepes vállalkozásokig találkozhassanak egymással. A szakkiállítás kedden nyílt meg és egészen péntekig várja az érdeklődőket a Hungexpo Vásárközpontban.

A rendezvény nyitónapjára Szeles Szabolcs is ellátogatott. Az alpolgármester a Győr+ Médiának azt mondta:

,,Ez a kiállítás többek között azért is pozitív és előremutató, mert kiváló bemutatkozási lehetőség, másrészt komoly kapcsolatokat, partnerségeket lehet itt kialakítani. Győr már sokszor vett részt ezen a börzén, a mostani szerepvállalásunk a “Győri járási foglalkoztatási paktum” keretében zajlik, ami egy sikeres Európai Uniós projekt. Öröm számunkra az is, hogy olyan cégek is bemutatkozhatnak a győri standon, akiknek önállóan nem lenne esélyük egy ilyen színvonalú szakkiállításon részt venni.”

Lőre Péter, az Audi Hungaria Zrt. vállalati kommunikációért és kormánykapcsolatokért felelős vezetője és Szeles Szabolcs, Győr alpolgármestere

Az Automotive Hungary az egyik legnagyobb szakmai rendezvény idén egész Európában, hangzott el a megnyitón, melyen Dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár köszöntötte a résztvevőket. A politikus a győri standot is meglátogatta, ahol Szeles Szabolccsal egyeztetett. A nagyszabású kiállításon az Audi Hungaria, valamint a Széchenyi István Egyetem SZEngine csapata is jelen van.

Forrás: Győr+

Képek: Marcali Gábor

Friss hírek a pályázattal kapcsolatban

Kövessen Minket